Македонија2025

е непрофитна, неполитичка организација со примарен фокус на економски и лидерски развој, која соработува со бизнис секторот, владата и академијата, со цел генерирање можности и градење капацитети за економски раст, на тој начин помагајќи во градењето на посилна нација.

Најголем ризик е пропуштената шанса. Поддржете ја нашата мисија!

...

...
...

Our success over the years

6,640

Participants at our events

800 +

Educational programs alumni

82

Countries and territories

70

Active members

96

Partners and supporters

...

USA Active Members: 21 Events: 15+

Canada Active Members: 7 Events: 10+

Macedonia Active Members: 18 Events: 200+

Europe Active Members: 18 Events: 6

UAE Active Members: 3

Australia Active Members: 7 Event: 1

...

What people Say About Us

Media Partners

Supporters

...